Contact

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8:30 en 16:30.

Wim is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bereikbaar op 0658966584 en via de mail op wim@signifikans.nl

Judith is van maandag t/m vrijdag bereikbaar op 0682981167 en via de mail op judith@signifikans.nl

Bereikbaarheid

De rechtspraak schrijft ons onze bereikbaarheid voor in artikel 5, tweede en zevende lid, Besluit kwaliteitseisen CBM (en dit kun je ook terugvinden in de Aanbevelingen Mentorschap ). Hierin staat dat de mentor voor noodgevallen bereikbaar dient te zijn tot 22:00 uur. En indien er ’s nachts (na 22:00 uur) is gebeld over een noodgeval dient de mentor de volgende ochtend uiterlijk 8:00 uur terug te bellen. Dit is de bereikbaarheid buiten de werkdagen om.

Je kunt ons 24/7 bellen. Dat betekent echter niet dat we ook altijd direct opnemen. Dit hangt van verschillende factoren af. Zo pakken we niet meteen op als we al (telefonisch) in gesprek zijn. Als we niet direct opnemen en je hebt wel een noodgeval, dan vragen we je de voicemail in te spreken en duidelijk aan te geven wat het noodgeval is en hoe we je kunnen bereiken.

We proberen ons goed aan de regelgeving te houden. Om 22:00 uur controleren we of we nog gebeld zijn voor noodgevallen en de volgende dag bij het opstaan controleren we of er voicemail berichten zijn met daarin een noodgeval.  Wij slapen niet met de telefoon naast ons, uitzonderingen daargelaten. Daarvoor zijn de bijzondere omstandigheden.

Dit kunnen omstandigheden zijn die erom vragen dat we echt 24/7 bereikbaar zijn. Dit gaat vaak om een enkele keer een nacht, bijvoorbeeld bij een spoed opname of wanneer iemand vermist is en gezocht wordt. Hierover hebben we dan overleg met de betrokkenen. Als blijkt dat het nodig is dat we voor die situatie tijdelijk met de telefoon naast ons slapen dan doen we dat.

Vraag, opmerking of aanmelding?

Heb je een (hulp)vraag of opmerking voor ons, of wil je je aanmelden voor een van onze diensten? Mail of bel ons gerust!