Nieuws

14-04-2023

Elk jaar vindt er een strenge controle plaats waarbij wij opnieuw aan moeten tonen dat wij aan alle kwaliteitseisen voldoen die gesteld worden aan professionele mentoren, de beoordeling van het zogenaamde handhavingsverzoek. Onderdeel hiervan is een accountantscontrole, waarbij een registeraccountant controleert of onze dossiervorming in orde is, of wij de gemaakte afspraken over de borging van kwaliteit naleven en of onze boekhouding klopt.

Op 14 april 2023 hebben we van het Landelijk Kwaliteits Bureau C(uratele)B(ewindvoering)M(entorschap) bericht gekregen dat ons verzoek is gehonoreerd.

We zijn uitermate trots dat we zo glansrijk door deze controle zijn gekomen!

Met dank aan iedereen die het vertrouwen in ons heeft gehad om samen met ons het mentorschap aan te gaan, voor zichzelf of een naaste/client.

Meer weten over wat mentorschap voor jou kan betekenen? We komen vrijblijvend kennismaken en vertellen wat mentorschap inhoudt, hoe wij werken en hoe de aanvraagprocedure verloopt. Onze contactgegevens voor het maken van een afspraak vind je op de pagina Contact.

29-03-2024

Ook over 2023 heeft het Landelijk Kwaliteits Bureau onze werkzaamheden gecontroleerd, onder andere op basis van een grondige dossiercontrole door onze accountant. Op 29 maart 2024 ontvingen wij het mooie bericht dat ons verzoek om handhaving opnieuw gehonoreerd is.